Shenzhen Dmx Technologie Co ltd

Thuis
Producten
Over ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Thuis Over ons

Shenzhen Dmx Tech Co ltd Kwaliteitscontrole

De kwaliteit is goed, gebruikten wij hen voor zeer aardige gebeurtenissenpartij. de naverkoopdienst is prachtig.

—— Mike

wij houden werkelijk van hun producten, de verkooppersoon, bood company.they ons de professionele dienst aan, zijn goede ideas.we samengewerkt meer dan 5 jaar geweest

—— Andreas

Ik ben online Chatten Nu
Profiel QC

QC Profiel

 

wij hebben een speciale dempartment voor QC, is het QC team ongeveer 5 personen. het personeel van alle QC afdelingen controleert de kwaliteit strickly van onze goederen volgens de verordeningen van ISO9001-systeem.

QC/Technical Steun

Coocheer zet altijd de Kwaliteit en de gebruikerservaring bij de eerste en de reeksen - omhoog QC, QA, QE en de Naverkoopdienst depts. het samenwerken om de kwaliteit voor gehele producten te verzekeren en te verbeteren.

 

QC het team heeft een strikte reeks kwaliteitscontroleplannen, met inbegrip van Inkomende Kwaliteitscontrole, de Kwaliteitscontrole van het Inputproces, Definitieve Kwaliteitscontrole, Uitgaande Kwaliteitscontrole. Vóór massaproduktie, moeten alle inkomende grondstof en delen 100% nemen die en vlek-controleert, om zijn grootte, kleur, voltage, lumen, specificatie, enz. als orde controleren precies ervoor te zorgen.

 

Tijdens massaproduktie, minstens 1 volgen QC en 1 QE voor elke productielijn dicht met de het maken en het assembleren details. In het geval van om het even welke ongepaste actie, in een keer zal het worden opgelost en worden verbeterd.

 

proces van Kwaliteitscontrole:  Vier stappen.

 

Eerste stap: Grondstof: 5% bemonsteringsinspectie

 

Tweede: LEIDEN verlichtingssysteem (LEDs, batterij…):   VOLLEDIGE controle

 

Ten derde: Halffabrikaten van plastic shell: VOLLEDIGE controle

 

Afgewerkte producten:  VOLLEDIGE CONTROLE vóór levering 

 

 

Hoewel de grondstof en het productieproces onder strikte inspectie en volledige monitor zijn, een definitieve kwaliteitscontrole op geëindigd - de producten vóór verpakking en vlek-controleert vóór levering zijn een must in al geleid meubilair, leidden elektronika en plastic delenverzending.

 

QA controleert geëindigd dubbel - producten, en analyseert de problemen voor de standaardstukken en het werk samen met verwante afd. om de kwaliteit in de toekomst te verbeteren. Om het even welke standaarddiestukken door QA worden opgenomen, kunnen geen levering schikken tot de problemen worden opgelost.

 

Onze Naverkoopdienst spreekt het goede Engelse en gelezen Spaans en Rus. Zij werken meer als een brug tussen cliënten en QA, R&D, en koppelen de suggesties, problemen van cliënt voor cliënten bestaand probleem en toekomstige verbeteringen terug. Zodra er om het even welk kwaliteitsprobleem is, zal onze naverkoopdienst het met een positief antwoord in 12 uren behandelen en zal vervangingsstukken van koerier voor onze rekening binnen 3 dagen voorzien.

 

Van QC aan de naverkoopdienst 4 depts. vorm een volledige cyclus om onze productkwaliteit te verzekeren en ook onze productkwaliteit en cliënten bij te werken gebruikend ervaring. 

Certificaten
 • Standaard:CE ROHS UL

  Aantal:ESTBA151101207E

  Uitgiftedatum:2015-11-20

  Vervaldatum:2018-01-10

  Scope / Range:led furniture

  Uitgegeven door:SHENZHEN EXACT STANDARD TESTING

 • Standaard:SAA

  Aantal:SAA131091EA

  Scope / Range:Power supply

 • Standaard:GS

  Aantal:S50286979

  Scope / Range:power supply

  Uitgegeven door:TUV

 • Standaard:CE

  Aantal:17032059001

  Scope / Range:POWER SUPPLY

  Uitgegeven door:TUV

 • Standaard:UL

  Aantal:20140809-E467791

  Scope / Range:power supply

Contactgegevens
Shenzhen Dmx Tech Co ltd

Contactpersoon: Ms. Jane

Tel.: 86-755-85223559

Fax: 86-755-33552929

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)